Társadalmi felelősségvállalás

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Jelenleg Magyarországon a vállalatok még csak barátkoznak a társadalmi felelősségvállalás fogalmával és tanulják e területen a szerepvállalást.

A Gravoform Kft. munkatársai gondolkodásában egyre tudatosabbá válik az a filozófia, mely felismeri, hogy a cég működése az érintettek széles körére van hatással és emiatt a vállalatnak felelőssége van velük szemben.

E szemlélet mentén újítottuk fel jelenlegi telephelyünket, ahol a dolgozók számára elismerésre méltó, ergonómiailag és szociálisan is kellemes környezetet hoztunk létre.

A munkatársak egészségmegőrzése érdekében tett lépéseink is fejlődtek az elmúlt évek alatt: üdülési csekk juttatásával hozzájárulunk szakembereink pihenésének kultúrált eltöltéséhez, egészségpénztári befizetés címén hozzájárulunk számos kondicionáló lehetőséghez, valamint a munkába járás költségeit is átvállaljuk.

2001-ben bevezettük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszerünket.

Intézkedéseinkkel az a célunk, hogy a tevékenységünk a legcsekélyebb mértékig se terhelje környezetünket.

Egyúttal partnereink és munkavállalóink környezetvédelemhez való hozzáállására is mély benyomást gyakorlunk.

Társadalmunkban mindig lesznek olyan csoportok, melyek rászorulnak az őket támogatni tudók és akarók segítségnyújtására.

Vállalkozásunk eleinte ösztönösen az utóbbi években már tudatosan ad támogatást. Magunkénak valljuk a Mosoly Alapítványt és a Bátor Tábor Alapítványt létrehozók szándékát, ezért évek óta termékeinkkel, anyagi hozzájárulással segítjük munkájukat, hogy minél több beteg kisembernek tudjanak felhőtlen napokat, felejthetetlen élményeket nyújtani.

Az említett két Alapítvány érdekében segítettük megvalósulni 2006-ban a „Tehén Parádén” ef Zámbó István Tehén szimbólumokkal c. alkotását. Ezzel hozzájárultunk az Alapítványok által Hatvanban létrehozott Bátor Tábor folyamatos épüléséhez és működéséhez.

A programban való részvételünkkel ugyanakkor hangsúlyozni kívántuk elkötelezettségünket a vizuális kommunikáció fontossága mellett, hisz kreatív, esztétikus termékeinkkel mi magunk is e terület fejlődéséhez szeretnénk hozzájárulni.

Hasonló okból segítjük az e szakmai területen tanuló egyetemistákat (Nyugat-Magyarországi Egyetem), kiknek diplomamunkájuk elkészítéséhez technikai és anyagi segítséget nyújtunk.

A társadalmi felelősségvállalás területén tett erőfeszítéseinket értékelték a Piac és Profit magazin Üzleti Etikai Díj pályázatán, ahol a kisvállalkozói kategóriában vállalkozásunk nyerte el az év Üzleti Etikai Díját.

Ez az elismerés még nagyobb ösztönzést ad jövőbeni munkáknak. Hisszük, hogy tetteinkkel és példánkkal partnereink érdekeit, így az egész társadalomét szolgáljuk.

Galéria: 
Társadalmi felelősségvállalás