Minőség és környezetvédelmi politika

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

A GRAVOFORM Kft. a felirati rendszerek tervezésére, gyártására és szerelésére kiterjedő, az MSZ EN ISO 9001:2001, és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti integrált minőségirányítási és környezetirányítási rendszerhez kapcsolódóan az alábbi Minőség és Környezeti politikát fogalmazza meg:

Minőség és Környezet a Vevőink számára

Szervezetünk felépítése, a tárgyi és személyi feltételek összehangolt működtetése mind azt a célt szolgálják, hogy partnereink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon, kulturált körülmények között, jól képzett, udvarias munkatársak közreműködésével, kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal elégítsük ki.

Partnereink, amikor cégünket választják biztosak lehetnek abban is, hogy tevékenységünkben a minőség mellett ugyanakkora súllyal szerepel a környezeti szennyezés csökkentésére irányuló törekvésünk és tetteink.

Fejlesztéseink célja, hogy a jövőbeli vevői elvárásoknak maradéktalanul megfeleljünk. Ennek mérésére objektív rendszert alkalmazunk, melyet folyamatosan fejlesztünk, esetenként külső szakértő bevonásával kutatást végzünk.

Minőség és Környezet az Alkalmazottak számára

Minden munkatárs felelős az általa végzett munka minőségéért és a környezet védelméért.

E megfelelés érdekében a vezetés biztosítja a jó munkavégzéshez szükséges technikai - műszaki ellátottságot, a kulturált emberközpontú környezetet és a teljesítménnyel arányos bérezést. A vezetés munkatársak tevékenységét rendszeresen értékeli.

A vezetés igényli, lehetővé teszi és támogatja a munkatársak szakmai továbbfejlődését, folyamatosan fejleszti minőségtudatukat és környezetközpontú gondolkodásukat.

A vezetés megteremti a környezeti károk csökkentését elősegítő szelektív hulladékgyűjtés feltételeit; a munkatársakat a veszélyes anyagok szabályos kezelésére ösztönzi.

Növekvő gépkocsi parkunk környezetszennyező forrás: a vezetés a munkatársaktól elvárja a takarékos üzemanyag felhasználást.

Középtávú program és cél, hogy a mindennapok során gazdaságosan használjuk a villamos energia forrást.

Minőség és Környezet a Társaságunk számára

A minőség, mint tevékenységünk fő meghatározója és a környezetszemléletű gondolkodás a munkafolyamatok fontos elemeiként hatnak tevékenységünk egészére.

Társaságunk számára kiemelkedő fontosságú a kibocsátott termékek és szolgáltatások minőségének állandó javítása.

A folyamatok megszervezése során betartjuk és alkalmazzuk a ránk vonatkozó jogi, törvényi előírásokat, szabályokat.

A minőséget, mint gazdasági alapelvet tekintjük, s mint ilyet folyamatosan szem előtt tartva, törekszünk a technikai-műszaki színvonal, a szociális és humánkörnyezet és a környezetvédelem fejlesztésére, korszerűsítésére.

A GRAVOFORM Kft. minden dolgozója megismerte és elfogadta a társaság Minőség és Környezetpolitikáját, s munkája során mindent megtesz az integrált minőség- és környezetirányítási rendszer bevezetésének, működtetésének és továbbfejlesztésének folyamatos sikere érdekében.

Vaszkó Márta
ügyvezető igazgató