Hírek

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /www/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

       Félmilliós értékű eszközadományt kapott az óbudai székhelyű Gézengúz Alapítvány. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő civil szervezet a születés körüli időszakban vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyításáért, rehabilitációjáért dolgozik nehéz anyagi körülmények között. Most az egyik nagyvállalat egészségügyi programja keretében...

A Pannonia Provincia Program elnevezés már jelzi, hogy az Aquincumi Múzeumból egy egész évben látogatható, a római régészeti maradványokat élményszerűen bemutató, oktató, nevelő és szórakoztató bázist hoztak létre. Ez alkalmas arra, hogy a jövőbeli limes-világörökség magyarországi szakaszának központja, illetve a főváros egyik turisztikai információs kapuja is legyen.

2012. 04. 24.
2012.április 25.én- befejeződött a Líceum revitalizációja. Az Eszterházy Károly Főiskola közel 15 ezer négyzetméteres területe újult meg az épületben, kialakítottak egy új szintet az alagsorban, amely 7 új tantermet és egy szerverszobát jelent.Cégünk  a teljes felirati rendszer kivitelezését végezte. A műemléki környezetbe felszerelt távtartós biztonsági üvegtáblák, nyomtatott grafikával...

2012. 03. 28.
Környezetbarát MOL- töltőállomást adtak át 2012. január 20-án Budán, a XII. kerületben, az Istenhegyi úton. Az épület saját maga állítja elő a működéséhez szükséges energiát - sőt még többletet is termel. Az Istenhegyi úti „jövő töltőállomása” tervezési programban nagy hangsúllyal szerepel az innovatív zöld megoldások integrált alkalmazása. A kezdeményezés világszinten úttörőnek tekinthető,...

A Swietelsky Magyarország Kft megrendelésére elkészült a Laurus Irodaház felirati rendszere. A feliratokat a Benczúr-Weichinger Építésziroda munkatársai tervezték. Köszönjük a megrendelést!

2011. 07. 14.
A Széchenyi Tervpályázaton nyert támogatásnak köszönhetően új digitális nyomtatót állítottunk munkába. A HP SCITEX FB500 PRINTER főbb adatai 163 cm nyomtatási szélesség Akár 64mm vastag alapanyag közvetlen nyomtatása Fotó minőségű felbontás Környezetbarát UV technológia Ha ellátogat hozzánk, szívesen megmutatjuk!

A négy csillagos hotel feliratait a Megrendelő által biztosított arculati előírások alapján, Munkatársunk, Szakmáry Erzsébet tervezte. Megrendelőnk választása a Gravoform Kft. Magyar Termékdíjas GRAVOPLEX felirati rendszerére esett. Ezúton is köszönjük szépen!

A speciális fejlesztőprogramot igénylő kis neveltek ugyanis egy teljesen újjávarázsolt foglalkoztató helyiséget vehettek birtokukba. A tornaterem a K&H Gyógyvarázs Programjának segítségével, pontosabban a program mögött álló bank ügyfelének számító Gravoform Kft. felajánlásával újult meg faltól-falig.

Az 1991-ben családi vállalkozásként indult Gravoform Kft. mára a feliratgyártói piac egyik meghatározó szereplője, részben ennek tudható be a felajánlásuk. Ám ehhez nemcsak anyagi háttér szükséges, hanem a cégvezetők azon felismerése is, hogy a társaság lehetőségeihez mérten ott és annyit segítsen, amennyi az erejéből telik.

A feliratok gyártásában a piac egyik meghatározó szereplőjévé fejlődött egykori kis családi vállalkozás vezetője, Winkler Ferenc, a Gravoform Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója szerint az átlagember csak néhány másodpercet szentel a hivatalokban, cégeknél, közintézményekben elhelyezett eligazító tábláknak. Ez alatt a rövid idő alatt, ha jó a rendszer - a feliratok segítenek: a...

Mindannyian tudjuk, tapasztaljuk, hogy Magyarországon sok cég nem éppen tisztességes módon végzi a tevékenységét. A korrupcióról, adócsalásokról, a környezeti értékek semmibevételéről, a dolgozók kihasználásáról szóló történetek mindennaposak, már-már unalmasak, és az ember kedvét elveszik az élettől. Vaszkó Márta, a Gravoform Kft. értékesítési igazgatója a Gravoform által képviselt pozitív...

2006. 12. 01.
Idén kisvállalkozói kategóriában a Gravoform Kft. kapott Üzleti Etikai Díjat. Ismét Siófokon, az "E-Magyarország, e-kormányzat" kétnapos konferencia keretében került sor a hetedik Üzleti Etika Díjátadó Gálára. A lélekemelő ünnepség előtt elkötelezett dialógus zajlott az üzleti döntéshozók felelősségéről a klímaváltozás és a fenntartható fejlődés témájában.

2006. 11. 01.
Van, hogy egy cikk megírásakor a jegyzeteihez ragaszkodva az adatokat sorolja az újságíró, például így: a Gravoform 15 évvel ezelőtt, három fiútestvér által, hárommillió forinttal alapított családi vállalkozás. Az első évben hétmillió forint volt a gravírozással és cégtábla-készítéssel érért forgalmuk. Ma a cég 23 alkalmazottja több mint félmilliárd forint forgalmat termel. 

2006. 10. 01.
Az Üzleti Etikai Díj 2006 egyik nyertese a Gravoform Kft. Mi az oka, hogy a sok-sok feliratokat gyártó vállalkozás közül szinte egyedül a Gravoform vesz részt szakmai megmérettetésen? Hogyan lehet elnyerni kívülállók szakmai elismerését, megbecsülését? Winkler Ferenc ügyvezetővel és Vaszkó Márta értékesítési igazgatóval beszélgettünk.