Díjak, elismerések

Innovációs tevékenységünket több szabadalmunk és ipari mintaoltalmi bejelentésünk is igazolja.

1998-ban kifejlesztett – és a gyakorlatban is piacképes termékekben – ún. intarziás feliratgyártási technológia kifejlesztéséért 1999-ben Magyar Innovációs Nagydíj elismerő oklevéllel tüntették ki cégünket.

A századelőn épült patinás iparcsarnok felújításával 1999-ben kialakított új telephelyünket a következő évben Építészeti Nívódíj elismerő oklevéllel tüntették ki.

2000-ben a Gazdasági Minisztertől vehettünk át elismerést az Ipari Formatervezés terén végzett munkánkért.

2002-ben a GravoPlex névre keresztelt saját tervezésű egyedi felirati rendszerünket a Magyar Termék Nagydíj Elismerő Oklevelével jutalmazták.

2003-ban Magyar Termék Nagydíjat kapott saját fejlesztésű műanyag értékzáró plombánk. 2003-ban Nemzeti Minőségi Díj elismerő oklevelet nyert a Gravoform.

2002-ben az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása, 2003-ban és 2005-ben az Üzlet és Siker különdíjával kitüntetett vállalkozás lett a cég.

2006-ban az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása Nagydíjat kapta meg a Gravoform Kft., melyet azzal érdemelt ki, hogy az előző három évben kisvállalati kategóriában különdíjas volt.

Kisvállalati kategóriában a társadalmi felelősségvállalás terén elért eredményekért 2006-banÜzleti Etikai Díjban részesült a Gravoform Kft.